La Renault Tràfic del 2007 ha estat transformada en una camperització senzilla, però eficient, dissenyada específicament per a dues persones. Aquesta conversió ofereix un espai confortable i funcional per a viatges curts i aventures en parella, amb tot el necessari per gaudir d’experiències úniques a la carretera.

El mobiliari fet a mida artesanalment és l’element central d’aquesta camperització, proporcionant un emmagatzematge eficient i un aspecte acollidor a l’interior del vehicle. Una taula desmuntable ofereix flexibilitat per adaptar l’espai a les necessitats del moment, sigui per a cuinar, menjar o relaxar-se.

Els dos seients amb emmagatzematge proporcionen un espai addicional per guardar equipatge i altres pertinences, mantenint l’interior net i ordenat. Per a les necessitats bàsiques d’aigua, es disposa d’un dipòsit d’aigua neta de 20 l i un dipòsit d’aigües grises de la mateixa capacitat, assegurant un ús responsable dels recursos hídrics.

Amb la instal·lació d’una segona bateria a 12V, es garanteix una font d’energia addicional per a dispositius electrònics i altres equips durant els viatges. El llit convertible ofereix una solució pràctica per al descans, transformant-se fàcilment en un espai confortable per passar la nit.

Per augmentar la lluminositat i la ventilació interior, s’ha instal·lat una claraboia de 40×40 i una finestra Carbest a la porta lateral, permetent l’entrada de llum natural i l’aire fresc a l’interior del vehicle. Una terrassa de fusta sobre el sostre ofereix un lloc ideal per gaudir de les vistes panoràmiques i relaxar-se a l’aire lliure.

Finalment, una escala posterior facilita l’accés al sostre de la caravana, proporcionant un espai addicional per emmagatzemar equipament i altres articles durant els viatges.

En resum, la Renault Tràfic del 2007 ha estat camperitzada amb eficiència i atenció als detalls, oferint un espai acollidor i funcional per a viatges en parella, amb tot el necessari per gaudir de llibertat i aventura a la carretera.

Camperització senzilla per a dos passatgers amb una petita cuina i llit convertible.

 • Mobiliari fet a mida artesanalment.
 • Taula desmuntable.
 • Dos seients amb emmagatzematge.
 • Dipòsit d’aigua neta 20 l.
 • Dipòsit d’aigües grises 20 l.
 • Instal·lació de segona bateria a 12 V.
 • Llit convertible.
 • Claraboia 40×40.
 • Finestra Carbest a la porta lateral.
 • Terrassa de fusta sobre el sostre.
 • Escala posterior.