La Renault Master del 2010 s’ha convertit en un veritable oasi sobre rodes per a dos aventurers intrèpids. Amb una distribució pensada fins al més mínim detall, aquesta camperització ofereix un entorn còmode i funcional per viure i explorar sense límits.

La zona de menjador és l’epicentre de la vida a bord. Equipada amb seients giratoris i una taula mòbil, és l’espai ideal per gaudir de deliciosos àpats i compartir moments inoblidables. La cuina, perfectament equipada, disposa d’espai d’emmagatzematge, un tauler de fusta, una pica i un revestiment ceràmic superior, garantint la comoditat en la preparació dels àpats.

La higiene personal no és un problema, disposa d’una dutxa interior i un WC portàtil amb calaix extraïble. Per al descans, un llit anivellable proporciona el confort necessari per recuperar forces després d’un dia d’aventures.

Per a les necessitats bàsiques de l’aigua, hi ha dipòsits d’acer inoxidable per a aigua neta i aigües grises, garantint un ús responsable dels recursos naturals. Amb una capacitat de 140 litres per a l’aigua neta i 80 litres per a les aigües grises, mai no et quedaràs sense aigua durant les teves escapades.

La confortabilitat està assegurada en tot moment amb una calefacció Autoterm de 4kw i un boiler Elgena 10L combi, que ofereix la possibilitat de calentar l’aigua tant amb electricitat com amb l’aire calent de la calefacció. A més, per a una ventilació òptima, s’inclouen diverses claraboies Turbovent i amb ventilador.

La mobilitat no és un problema amb les bases giratòries per als seients davanters i una escala posterior artesanal, facilitant l’accés al vehicle i la seva utilització diària. A més, una placa solar de 200w i una instal•lació elèctrica amb capacitat de 500a/h de bateries de gel permeten mantenir la independència energètica en qualsevol lloc.

La personalització és clau en aquesta camperització, amb mobiliari artesanal fet a mida, vinilat personalitzat i una terrassa de fusta a la part superior del vehicle, que ofereix un lloc perfecte per gaudir de les vistes panoràmiques.

Per garantir la seguretat i la comoditat en els desplaçaments, s’inclou una radio GPS amb càmera de marxa enrere 2DIN, que facilita les maniobres i la navegació durant els viatges.

En resum, aquesta camperització ofereix una experiència única de llibertat i comoditat en cada aventura, convertint cada viatge en una experiència inoblidable.

 

Es tracta d’una camperització realitzada per a dos passatgers. El vehicle és una Renault Master de l’any 2010 que s’emmarca dins de les mides L3 H2.

 • Zona de menjador amb seients giratoris i taula mòbil per a 2 persones.
 • Cuina amb emmagatzematge, tauler de fusta, pica i revestiment superior ceràmic.
 • Dutxa interior, WC portàtil amb calaix extraïble.
 • Llit anivellable.
 • Dipòsit d’acer inoxidable 316 l d’aigua neta amb capacitat de 140 litres.
 • Dipòsit d’acer inoxidable 316 l d’aigües grises amb capacitat de 80 l.
 • 2 bases giratòries per als seients davanters.
 • Calefacció Autoterm de 4kw.
 • Boiler Elgena 10 l combi (calenta l’aigua a 220v o amb l’aire calent de la calefacció).
 • Claraboia Turbovent de Fiamma 40×40.
 • Claraboia 28×28 amb ventilador.
 • Mobiliari artesanal fet a mida.
 • Tendal Fiamma F80S de 3,40 m Deep Black-Royal Grey.
 • Terrassa de fusta a la part superior del vehicle.
 • Placa solar 200w.
 • Instal·lació elèctrica amb capacitat de 500a/h de bateries de gel.
 • Escala posterior artesanal.
 • Vinilat personalitzat.
 • Ràdio GPS amb càmera de marxa enrere 2DIN.