La Caravana Hergo del 1976 ha experimentat una transformació radical per convertir-se en una oficina portàtil perfecta per a la realització de tallers de sexualitat, punt lila i altres activitats similars. Aquesta remodelació ha estat realitzada amb cura i atenció als detalls, proporcionant un espai acollidor i funcional per a totes les necessitats dels participants.

Per començar, s’ha afegit una claraboia de 50×70 per augmentar la lluminositat natural dins de la caravana, creant un ambient més càlid i acollidor. A més, s’ha realitzat una nova pintura exterior i un vinilat personalitzat per donar-li un aspecte modern i atractiu.

A l’interior de la caravana, s’han dut a terme diverses tasques de restauració, incloent la restauració de parets i la pintura interior, garantint un espai net i agradable per a les activitats. Les finestres i gomes també s’han sanejat per millorar l’aïllament i el funcionament.

Per a una millor accessibilitat, s’ha fabricat una nova porta d’accés a la caravana, facilitant l’entrada i sortida dels participants. A més, s’ha instal·lat una presa exterior de 220V per connectar equips electrònics sense problemes i un cofre llança per emmagatzemar equips i accessoris de manera ordenada.

La comoditat dels usuaris també s’ha tingut en compte amb l’addició d’un toldo Fiamma F40 de 200cm per proporcionar ombra. El terra s’ha revestit amb parquet hidròfug per a una millor durabilitat i facilitar la neteja.

A més, s’ha millorat la il·luminació interior amb llums LED, que ofereixen una lluminositat eficient i agradable per a les activitats. I per garantir un entorn tranquil i relaxant, el sostre s’ha aïllat acústicament amb enllistonat.

En resum, la Caravana Hergo s’ha transformat en un espai versàtil i confortable per a la realització de tallers i activitats relacionades amb la sexualitat, oferint un ambient acollidor per a tots els participants.

Modificació i restauració d’una petita caravana de l’any 1976 en una oficina portàtil per a la realització de tallers de sexualitat, punt lila, etc.

 • Claraboia 50×70.
 • Pintura exterior.
 • Vinilat personalitzat exterior.
 • Restauració de parets i pintura interior.
 • Sanejament de finestres i gomes.
 • Fabricació de porta d’accés de la caravana.
 • Instal·lació en toma exterior de 220v.
 • Instal·lació de cofre llança.
 • Instal·lació elèctrica dels llums del vehicle.
 • Tendal Fiamma F40 200 cm.
 • Terra amb parquet hidròfug.
 • Instal·lació de llums LED.
 • Sostre amb aïllament acústic enllistonat.